Voor bedrijven

Voor bedrijven

ONLINE KOOKWORKSHOP
Dé nieuwste trend op het gebied van culinair genieten:
Bekijk onze workshops
FOODBOX
Een online kookworkshop mét bijbehorende foodbox waar alle ingrediënten in zitten.
Bekijk onze workshops
Previous
Next

Bent u op zoek naar een leuk coronaproof teamuitje? Laat uw werknemers, partners of klanten nu ontdekken hoe leuk koken op sterrenniveau is!

 

Je hoeft geen keukenprins of prinses te zijn om een fantastisch resultaat op tafel te zetten. 

 

Dé nieuwste trend op het gebied van culinair genieten: Een digitale kookworkshop mét bijbehorende foodbox waar alle ingrediënten voor twee of vier personen in zitten.

 

De foodboxen en de digitale kookworkshop zijn ook te personaliseren. In de box kan bijvoorbeeld een kaart namens uw bedrijf toegevoegd worden met een boodschap of een relatiegeschenk.

 

We kunnen zelfs jouw boodschap aan jouw werknemers of vrienden (al dan niet door ons professioneel gefilmd) toevoegen aan de video. 

 

Geef deze bijzondere, leerzame digitale kookworkshop cadeau aan een collega die afscheid neemt, een werknemer die jarig is, een zakenrelatie of laat hem bij jouw collega’s thuisbezorgen als alternatief coronaproof bedrijfsuitje. 

 

Kook via Zoom of Teams met het hele kantoor en geniet daarna op afstand – maar toch samen – van jullie zelfbereide maaltijd.

 

De workshop zou zelfs live gegeven kunnen worden via zoom zodat alle deelnemers vragen kunnen stellen en sterrenchef Janco mee kan kijken over de schouder van de deelnemers. 

 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om de box te personaliseren, of wilt u meerdere workshops tegelijk bestellen?  Neem dan via onderstaand formulier contact met ons op dan bespreken we vrijblijvend alle mogelijkheden met u.