Online Kookcollege

LEER thuis koken ALS een sterrenchef

Op zoek naar een coronaproof bedrijfsuitje? Doe met het hele bedrijf  een online kookworkshop gegeven door een sterrenchef.

Dé nieuwste trend op het gebied van culinair genieten: Sterrenchef Janco Robben (o.a. Restaurant Gordon Ramsey, Karel V, De Hoefslag, De Nederlanden) leert jou in een duidelijke video óf via een live verbinding hoe je een sterrenmaaltijd voor twee personen op tafel zet.

Alle ingrediënten die je nodig hebt hebben wij al voor je bij elkaar gezocht en worden geleverd in een luxe foodbox. Dus je hoeft de deur niet uit!

Wil je jouw kookkunsten naar een nieuw level tillen? Je partner of vrienden verrassen met een door jou zelf bereide sterrenmaaltijd of met al je collega’s of vrienden een kookworkshop-op-afstand?

Volg dan één van de online workshops en word een ster in de keuken!

De workshops zijn voor alle niveau’s, ons motto: Iedereen kan het!

Meer weten? Kijk snel bij onze digitale kookworkshops.


BESTEL HIER

“Een unieke culinaire ervaring!”

“Speciaal voor thuis heb ik deze online workshops ontwikkeld en leer ik je stap voor stap
de gerechten maken die ik achttien jaar lang kookte in restaurants met Michelin sterren .”

Janco Robben
sterrenchef

voor bedrijven

Door de coronacrisis werken we veelal thuis en zien we onze collega’s nauwelijks. Onze online kookworkshops zijn het ideale corona-proof bedrijfsuitje. 

Doe de workshop bijvoorbeeld met het hele kantoor via Zoom en geniet daarna op afstand – maar toch samen – van het zelfbereide sterrenmaal. We kunnen de workshop ook live geven voor groepen vanaf 20 personen.

De video en/of de foodboxen kunnen gepersonaliseerd worden. We kunnen zelfs jouw boodschap aan jouw werknemers of vrienden (al dan niet door ons professioneel gefilmd) toevoegen aan de video. 

Wil je meer weten over de mogelijkheden om de box te personaliseren en een passende offerte?Neem dan contact met ons op!


MEER INFO VOOR BEDRIJVEN

Previous
Next

IMG_8583
Box_EEND
heilbot box
TarteTatin_Ingredienten_Top_Square
TarteTatin_foodbox_Top_Square
TarteTatin_Top_Square
Heilbot_Top_Square
Janco_TarteTatin
Heilbot_foodbox_Top
Heilbot in de pan

Vorige
Volgende

VOOR THUIS

Wil je jouw kookskills thuis verleggen? Alle geheimen uit de sterrenkeuken leren? Je partner verrassen met een heerlijk diner in je eigen privé restaurant.

Alle maaltijden zijn voor twee personen en worden compleet met alle ingrediënten geleverd. Je hoeft dus geen boodschappen meer te doen.

De ingrediënten zijn van topkwaliteit en komen van de leveranciers waar Janco al jaren mee samenwerkt.

Bekijk snel ons workshop aanbod en kies een vlees, vis, of vegetarisch gerecht en ontvang alle ingrediënten in een luxe foodbox.

En geen zorgen; je hoeft geen keukenprinses of prins te zijn om deze workshops te volgen. Juist dan is het een extra grote verrassing als jij een sterrengerecht op tafel zet.


BESTEL HIER

ALS CADEAU

De digitale kookworkshop is ook te bestellen als cadeaukaart die u aan uw vrienden, werknemers of relaties kan geven.

De cadeaukaart kan op een later moment ingewisseld kan worden voor een digitale kookworkshop naar keuze voor twee personen inclusief luxe foodbox.


MEER INFO

Mijn favoriete producten

Ben je benieuwd naar welke producten ik graag gebruik? 

Ik heb ze speciaal voor jou verzameld. 

0
91K4YDQcsL._AC_SL1500_
super-olive-oil-olive-oil
scanpan

Vorige
Volgende

Meer producten

CONTACT

  • Nijverheidsweg-Noord 55a, 3812 PK Amersfoort
  • info@onlinekookcollege.nl