
Sterrenchef Janco Robben werkte 18 jaar in keukens van sterrenrestaurants over de hele wereld. Zelf leerde hij het vak van Gordon Ramsay en nu deelt hij de geheimen uit de sterrenkeuken met jou!
Wil je meer geheimen leren? Doe dan één van onze online kookworkshop met luxe foodbox voor twee personen.
KAASSTENGELS MAKEN
GROENTE INLEGGEN
Tijdens het maken van een Beef Wellington blijft er weleens een stukje bladerdeeg over. In deze video laat Janco zien hoe je daar kaasstengels van kunt maken.
BECHAMELSAUS MAKEN
MYOTEREN
Bij de Beef Wellington krijg je van ons de truffelbechamelsaus. Wil je deze zelf nog eens maken? Janco vertelt in deze video hoe je dat kunt doen.
Wel eens gehoord van myoteren? Het is een simpel trucje waarmee je binnen no-time een lekker sausje maakt.
Kerrie is er zeer geschikt voor, in de video laat Janco je zien hoe je een waanzinnige kerriesaus maakt. Het enige dat je nodig hebt is olie, kerrie, room en een snufje zout.
EI POCHEREN
Tijdens de truffelrisotto workshop pocheren we een ei. Weet jij de drie geheimen om een goed ei te pocheren? Janco vertelt het je in deze video.
Als je gerecht heel goed gelukt is, maak dan een foto, post die op social media en tag ons! @hetkookcollege
Wil je nog meer geheimen uit de sterrenkeuken leren? Kijk dan snel bij onze andere workshops