Uitverkocht: Gebakken eend met asperges en doperwten

Digitale workshop inclusief ingrediënten voor 2 of 4 personen.

Dit gerecht is ontstaan toen ik als chef in de keuken stond van het met een Michelinster bekroonde Grand Restaurant Karel V in Utrecht. Op zaterdag kregen de gasten een menu te eten. Dit hield dus in dat we echt konden experimenteren met smaken, combinaties, geuren, technieken en presentaties. Dit gerecht is er zo eentje die is ontstaan op een zaterdag en later vast in het seizoen op de kaart is komen te staan.

In deze digitale workshop leer ik je alle fijne kneepjes om dit sterrengerecht te maken.

In de foodbox zitten alle ingrediënten die je nodig hebt en een link naar de video om het gerecht stap voor stap met mij te maken.

De wijn die bij dit gerecht geleverd wordt is uitgekozen door mijn sommelier van L’Exception. Het is een franse Syrah van wijnhuis Paul Jaboulet Ainé die perfect bij de eend en de asperges past.

Wissen
Voeg toe aan verlanglijstje
Voeg toe aan verlanglijstje

Beschrijving

De foodbox bevat de volgende ingrediënten:

Asperges, eendenborst, sinaasappel, verse doperwten, Maldon zout, tafelzout, grand marnier, roomboter.

Je hebt de keuze voor een foodbox met genoeg ingrediënten om het gerecht voor 2 of 4 personen te maken.

 

Heb je speciale wensen? Wil je het gerecht voor meer dan 4 personen maken? Of wil je meerdere workshops tegelijk bestellen? Neem dan contact met ons op, dan informeren wij jou over alle mogelijkheden.

De foodbox kun je vanaf het moment dat hij bezorgd wordt maximaal 3 dagen gekoeld bewaren. Wil je iemand een workshop cadeau doen? Wij hebben ook cadeaukaarten zodat de ontvanger zelf kan bepalen wanneer hij de ingrediënten wil ontvangen en het gerecht kan gaan maken.