Heilbotfilet met 3 soorten selderij en langoustinejus (2 pers)

Online kookworkshop inclusief ingrediënten voor 2 personen.

Dit gerecht heb ik duizenden keren gemaakt in het met een Michelinster bekroonde Grand Restaurant Karel V in Utrecht. Het gerecht is eigenlijk ontstaan bij de langoustinejus. We bedachten dat we eens witte chocolade gingen gebruiken in plaats van boter om de saus te binden. Witte chocolade is natuurlijk ook een soort boter dus ergens is het wel logisch.

 

In deze digitale kookworkshop leer ik je alle fijne kneepjes om dit sterrengerecht op tafel te zetten. De foodbox bevat een link naar de video, een werkboek, en alle ingrediënten die je nodig hebt om dit gerecht stap voor stap te maken.

 

De workshop kost € 52,50 dat is inclusief gekoelde verzending van de foodbox.

55,00

Voeg toe aan verlanglijstje
Voeg toe aan verlanglijstje

De foodbox bevat de volgende ingrediënten:

Heilbotfilet, bladselderij, bleekselderij, knolselderij, oregano, zout, maldon zout, roze peper, Franse boter, witte chocolade, langoustine jus.

We hebben een foodbox met ingrediënten om het gerecht voor 2 personen te maken.

De foodbox kun je vanaf het moment dat hij bezorgd wordt ongeveer 3 dagen gekoeld bewaren. Wil je iemand een workshop cadeau doen? Wij hebben ook cadeaukaarten zodat de ontvanger zelf kan bepalen wanneer hij de ingrediënten wil ontvangen en het gerecht kan gaan maken.