Live workshop 13 december: Kerstmenu Beef Wellington (vlees, vis of vega)

Digitale live kookworkshop inclusief ingrediënten voor 2 of 4 personen.

Het is weer bijna Kerstmis, voor veel mensen betekent dat stress in de keuken. Speciaal voor iedereen die goed beslagen ten ijs wil komen tijdens de feestdagen organiseren wij de speciale Live online kookworkshop Beef Wellington.

Op zondag 13 december kun je alvast live met sterrenchef Janco Robben je kerstmenu oefenen zodat je tijdens kerstmis geen enkele stress hebt om dit ‘sterwaardige’ gerecht op tafel te zetten.

De workshop start om 14:00 uur en zal ongeveer anderhalf tot twee uur duren.
Dit gerecht is verkrijgbaar in verschillende varianten. Je kiest er zelf voor of je een klassieke Beef Wellington wil maken met vlees (ossenhaas), of dat je liever gaat voor een variant met vis (zeeduivel) of groente (pompoen). We zullen tijdens de live workshop alle varianten klaarmaken. We maken er een sidedish met pasta, geglaceerde groenten, en een truffel bechamelsaus bij.

In deze digitale kookworkshop leer je alle fijne kneepjes om dit sterrengerecht op tafel te zetten. De foodbox bevat alle ingrediënten die je nodig hebt om het gerecht te maken. Verder zit er in de box een link naar een video en een uitgebreid werkboek zodat je dit gerecht met kerst zelf ook nog een keer kunt maken. Tijdens de workshop kun je chef Janco, die maar liefst achtien jaar de keuken stond van sterrenrestaurants in binnen- en buitenland (De Hoefslag, Karel V, De Nederlanden, Gordon Ramsay), de koksbuis van zijn lijf vragen!

Wissen
Voeg toe aan verlanglijstje
Voeg toe aan verlanglijstje

Beschrijving

De foodbox bevat de volgende ingrediënten: 

Vlees:

Boeuf, mosterd, champignons, rauwe ham, bladerdeeg, diverse garnituren, 

Vis: 

Zeeduivel, mosterd, champignons, spitskoolbladen, bladerdeeg, diverse garnituren

Vegetarisch:

Flespompoen, mosterd, champignons, spitskoolbladen, bladerdeeg, diverse garnituren

We hebben een foodbox met ingrediënten om het gerecht voor 4 personen te maken.

 

De foodbox voor deze live workshop wordt geleverd op zaterdag 12 December.