Kerstmenu Beef Wellington

Video Online kookworkshop inclusief ingrediënten voor 2 of 4 personen.

Christmas is coming… 🎄 Help, wat ga je koken…?! 

Wij helpen je! Bestel met kerst deze feestelijke workshop. Geen stress in de keuken, geen overvolle supermarkt én een sterrendiner op tafel!

Als ik denk aan feestelijke gerechten, dan is het eerste dat in mij opkomt Beef Wellington. Het is superleuk om te maken en een feest om te eten. Ik ben echt gek op dat knapperige deeg om dat heerlijke malse vlees, de zoute smaak van de ham en het aardse van de champignons en kastanjes.

Dit gerecht stond altijd vast op de kaart tijdens de feestdagen in de brasserie van Karel V. Wat ik zo leuk vind aan dit gerecht, is dat je het moet delen met je tafelgenoten.

Wij maakten de Beef Wellington altijd een dag van tevoren. Daarom is het een ideaal kerstmenu; voordat je gasten komen kun je het in alle rust bereiden en op de feestdag zelf heb je de tijd om bij je gasten te zijn.

De klassieke Beef Wellington wordt gemaakt met ossenhaas van de beste kwaliteit Voor de 2 persoons variant is dat een stuk vlees van 300 gram en voor de 4 persoons variant 600 gram. We maken er een sidedish met pasta, geglaceerde groenten, en een truffel bechamelsaus bij.

In In deze digitale kookworkshop leer ik je alle fijne kneepjes om dit sterrengerecht op tafel te zetten. De foodbox bevat een link naar de video, een werkboek, en alle ingrediënten die je nodig hebt om dit gerecht stap voor stap te maken.

Wissen
Voeg toe aan verlanglijstje
Voeg toe aan verlanglijstje

Beschrijving

De foodbox bevat de volgende ingrediënten: 

Ossenhaas, mosterd, kastanje champignons, Parmaham, bladerdeeg, kastanjes, sjalot, tijm, panko, ei, peper en zout, truffelbechamelsaus, pasta, roomboter, bospeen, chogiabiet, puntradijs, gele biet, berrytomaten, eetbare viooltjes

We hebben een foodbox met ingrediënten om het gerecht voor 2 of 4 personen te maken.