Ossenhaas met jus de veau en ravioli (2 pers)

Video Online kookworkshop inclusief ingrediënten voor 2 personen.

De ossenhaas is het meest malse stuk vlees van een koe. Ik werk er graag mee. De ossenhaas die we in deze workshop gebruiken is van een  dubbeldoel koe. Dat zijn melkkoeien die als ze te oud zijn om goede melk te geven geselecteerd worden voor hun vlees, ze krijgen als het ware een tweede leven (een dubbel doel). Ze krijgen extra voer, lopen meer buiten en krijgen uiteindelijk mooi gemarmerd vlees, en dat van een melkkoe! Het is een verantwoorde manier van vleesproductie.

In dit gerecht gebruiken we naast de ossenhaas ook nog de ossenstaart die we gebruiken voor de vulling van de ravioli.

Het is een heerlijk gerecht waar ik je veel verschillende kooktechnieken ga leren, zoals plisseren, tourneren en het zelf maken van pastadeeg.

De workshop kost € 67,50 dat is inclusief gekoelde verzending van de foodbox.

70,00

Voeg toe aan verlanglijstje
Voeg toe aan verlanglijstje

De foodbox bevat de volgende ingrediënten:

Ossenhaas, gestoofde ossenstaart, rode peper, sjalot, knoflook, tijm, spitskool, kastanjechampignons, mini pomodori, pestbloem (tipo 00) eieren, jus de veau, dragonpoeder, roomboter. 

In de foodbox zitten genoeg ingrediënten om het gerecht voor 2 personen te maken.

Heb je speciale wensen? Wil je het gerecht voor meer dan 2 personen maken? Of wil je meerdere workshops tegelijk bestellen? Neem dan contact met ons op, dan informeren wij jou over alle mogelijkheden.

De foodbox kun je vanaf het moment dat hij bezorgd wordt ongeveer 3 dagen gekoeld bewaren. Wil je iemand een workshop cadeau doen? Wij hebben ook cadeaukaarten zodat de ontvanger zelf kan bepalen wanneer hij de ingrediënten wil ontvangen en het gerecht kan gaan maken.