Maïs-poussin (kip) met polenta en geglaceerde voorjaarsgroenten

Online kookworkshop inclusief ingrediënten voor 2 personen.

Vergeet gewone kip. Een maïs-poussin poussin is veel malser en vele malen smaakvoller. Je proeft in dit gerecht de lente door de verschillende voorjaarsgroenten. Het supermalse piepkuiken (poussin) is een bijzondere smaakbeleving. De combinatie van smaken wordt in dit gerecht  aangezet met een speciaal ons samengesteld specerijenmengsel en zelfgemaakt dragonzout.

Chef Janco Robben leert jou dit voorjaar dit heerlijke sterrengerecht te maken: ‘Maïs-poussin, een klein kippetje met polenta, geglaceerde voorjaarsgroenten en popcorn met dragonzout.’

Dit gerecht is populair in Cannes waar Janco jarenlang in de keuken van een gerenommeerd sterrenrestaurant werkte. Wit wijntje erbij, wat wil je nog meer?

De workshop kost € 52,50 dat is inclusief gekoelde verzending van de foodbox.

52,50

Voeg toe aan verlanglijstje
Voeg toe aan verlanglijstje

De foodbox bevat de volgende ingrediënten:

Maïs-poussin (kip) polenta, doperwten, Parmezaanse kaas, tijm, citroen, bospeen, mini mais, boter, cherrytomaat, mini venkel, bundelzwammen, gedroogde maïs.

We hebben een foodbox met ingrediënten om het gerecht voor 2 personen te maken.

De foodbox kun je vanaf het moment dat hij bezorgd wordt ongeveer 3 dagen gekoeld bewaren. Wil je iemand een workshop cadeau doen? Wij hebben ook cadeaukaarten zodat de ontvanger zelf kan bepalen wanneer hij de ingrediënten wil ontvangen en het gerecht kan gaan maken.