Snijtechnieken inclusief Scanpan 20 cm koksmes t.w.v. €60,-

Een van de belangrijkste gereedschappen in de keuken is natuurlijk het mes. Zonder een kwalitatief goed mes ben je als chef-kok helemaal nergens.

Snijtechnieken kunnen nét dat verschil maken voor de uitstraling van jouw gerecht: De presentatie, de textuur, de variatie. Maar ook het ingrediënt snijden in stukjes van dezelfde grootte is belangrijk om goed te kunnen koken.

In deze workshop leer ik je een aantal belangrijke snijtechnieken, ik leer je om goed om te gaan met je mes en hoe je het moet onderhouden. Als je zuinig bent op je mes, heb je er de rest van je leven plezier van!

Je krijgt bij deze workshop een professioneel koksmes van 20 centimeter van het Deense merk Scanpan ter waarde van €60,-.

Naast het koksmes vind je in de foodbox ingrediënten waarmee je het snijden gaat oefenen. Met deze ingrediënten maak je na afloop een heerlijke bruschetta op een knapperig broodje.

69,95

Voeg toe aan verlanglijstje
Voeg toe aan verlanglijstje

Bij deze workshop krijg je in de foodbox een 20 cm lang professioneel koksmes ter waarde van €60,-

Dit koksmes van het Deense kwaliteitsmerk Scanpan is afkomstig uit de Classic-collectie. Het mes heeft een uitstekende gewichtsverdeling en balans. Het ergonomische handvat zorgt voor een comfortabele en veilige grip. Het mes is gemaakt van de hoogte kwaliteit Duits staal. Het lemmet is optimaal getemperd tot hardheidsclassificatie van 56. Kortom een mes dat zeker niet mag ontbreken tussen je keukenmessen.

Scanpan

Het merk Scanpan is een internationale leverancier van keuken- en kookproducten. Dit Deense merk staat bekend om zijn duurzame en milieuvriendelijke producten. Scanpan streeft ernaar om producten te leveren die gemaakt zijn van materialen die goed zijn voor het milieu. Dit is niet alleen goed voor je omgeving maar garandeert ook duurzame producten waar je jarenlang plezier van hebt.

Verder vind je in de foodbox:

1 ui of sjalot, 1 tomaat, een bosui, 1 teen knoflook, verse kruiden, een rode peper en een afbakbroodje.

De ingrediënten gebruik je om het snijden te oefenen tijdens de workshop en na afloop maak je met deze ingrediënten een heerlijke bruschetta zodat je geen voedsel hoeft te verspillen.

En better safe than sorry: we doen er voor de zekerheid ook een setje pleisters bij.