Dessert: Tarte tatin met crème anglaise en karamelsaus (3 a 4 pers)

Video Online kookworkshop inclusief ingrediënten voor 3 a 4 personen.

Als ik ergens tarte Tatin op de kaart zie staan neem ik het eigenlijk altijd. Ook al ben ik niet echt een dessert mens… Ik heb de ‘omgekeerde appeltaart’ al heel vaak gemaakt in verschillende restaurants. Zelfs bij mijn vroegere chef Gordon Ramsay stond het op de kaart en daarom wil ik het recept graag delen met jou.

Vaak krijg je het geserveerd met een bolletje vanille ijs. Ik heb als variant daarop Crème Anglaise erbij gedaan. Crème Anglaise is eigenlijk een sjiek woord voor vanillesaus.

In Frankrijk wordt de tarte Tatin vaak geserveerd met crème fraîche en omdat ik dat een ontzettend goede combinatie vind, heb ik een bolletje heerlijke volle Franse crème fraîche in de box erbij gedaan.

In de box zitten alle ingrediënten die je nodig hebt en een video en werkboek om het gerecht stap voor stap met mij te maken.

De workshop kost € 37,50 dat is inclusief gekoelde verzending van de foodbox.

40,00

Voeg toe aan verlanglijstje
Voeg toe aan verlanglijstje

De foodbox bevat de volgende ingrediënten:

Voor de taart:

Elstar appels, bloem, roomboter, suiker, steranijs, stokje zoethout.

Voor de Crème Anglaise:

Melk, vanillestokje, eidooiers, suiker.

In de box zit ook een bakvorm om de taart in te maken.

Heb je speciale wensen? Wil je het gerecht voor meer personen maken? Of wil je meerdere workshops tegelijk bestellen? Neem dan contact met ons op, dan informeren wij jou over alle mogelijkheden.

De foodbox kun je vanaf het moment dat hij bezorgd wordt ongeveer 3 dagen gekoeld bewaren. Wil je iemand een workshop cadeau doen? Wij hebben ook cadeaukaarten zodat de ontvanger zelf kan bepalen wanneer hij de ingrediënten wil ontvangen en het gerecht kan gaan maken.