Truffelrisotto met bospaddenstoelen en gepocheerd ei (vegetarisch) (2 pers)

Online kookworkshop inclusief ingrediënten voor 2 personen.

Risotto heb ik leren maken van de man die erom bekend stond. Ik heb twee jaar voor hem mogen werken en hij heeft me echt alle ins- en outs geleerd over risotto. Dat was Karl van Baggem bij het met een Michelin bekroonde restaurant De Hoefslag in Bosch en Duin. Dit gerecht stond altijd standaard op de kaart en Karl schaafde er dan aan tafel flink wat truffel overheen. Probeer dit straks thuis ook te doen dat maakt het allemaal wat feestelijker en is zo lekker sjiek.

Bij de Hoefslag maakte we hem altijd af met crème fraîche. Dat doen wij nu niet, wij doen er een gepocheerd ei bij.

Dit gerecht is vegetarisch en is vrij van gluten en lactose. Als je het gepocheerde ei weg zou laten is het zelfs vegan.

In de foodbox zitten alle ingrediënten die je nodig hebt en in de online video en het werkboek die bij deze workshop horen leer ik je stap voor stap dit sterwaardige gerecht te maken.

De workshop kost € 52,50 dit is inclusief verzendkosten van de foodbox.

55,00

Voeg toe aan verlanglijstje
Voeg toe aan verlanglijstje

Dit gerecht is vegetarisch en is vrij van gluten en lactose. Als je het gepocheerde ei weg zou laten is het zelfs vegan.

De foodbox bevat de volgende ingrediënten:

Risottorijst, groente bouillon, truffel tapenade, bospaddenstoelen, asperge tips, eieren, olijfolie, bananensjalot, witte wijn, natuurazijn

In de foodbox zitten genoeg ingrediënten om het gerecht voor 2 personen te maken.

Heb je speciale wensen? Wil je het gerecht voor meer dan 2 personen maken? Of wil je meerdere workshops tegelijk bestellen? Neem dan contact met ons op, dan informeren wij jou over alle mogelijkheden.

De foodbox kun je vanaf het moment dat hij bezorgd wordt ongeveer 3 dagen gekoeld bewaren. Wil je iemand een workshop cadeau doen? Wij hebben ook cadeaukaarten zodat de ontvanger zelf kan bepalen wanneer hij de ingrediënten wil ontvangen en het gerecht kan gaan maken.